"Everything should taste like bacon....."

Om J&D's

Vi er Justin og Dave fra Seattle i USA og dette er vores sjove og lidt pudsige bacon-historie om 2 helt almindelige drenge, som begge elsker den gode smag af bacon. Derfor er vores store drøm, at få alt til at smage som bacon, uden at bruge det animalske bacon, som vi alle kender fra svinekød.

For få år siden, arbejdede vi sammen i en lille teknologivirksomhed. Mens vi var på forretningsrejse sammen, faldt snakken over en middag, på vores kærlighed til bacon. Justin fortalte om sin ide tilBacon Salt ® og Dave var vild med ideen.

Og fra det tidspunkt blev et partnerskab stiftet og bacon-drømmmen blev til virkelighed. I 2007 smagte vi og et par af vores nære venner de første udgaver af Bacon Salt. Vi afprøvede det på bøffer, pommes frites, chips, kartoffelmos, æg, salater, grøntsager, kartoffelsuppe og tomatsuppe - ja - bogstaveligt talt alt, hvad vi spiste blev drysset med Bacon Salt og alt smagte vildt lækkert - vi slikkede bogstavelig talt vores tallerkener.

Dave's 3-årige søn var vores første finansieringskilde og startskuddet til vores succes - han vandt $ 5,000 på denne "America's Funniest Home Videos ":

Vi startede oprindeligt med 3 varianter af Bacon Salt™. - Original, Hickory og Peppered. Siden da, har vi udviklet flere gode varianter, men også udvidet sortimentet af lækre produkter, som alle har den fantastiske smag af bacon. Vores nyeste produkter er udvidet til at omfatte, Baconnaise ™. Et mayonaise-produkt med baconsmag, som helt sikkert vil give dig store smagsoplevelser i dine sandwich, burger, salat, dip, fisk og pommes frites m.m.

Prøv også vores helt nye Bacon Pop™, som er microbølgepopkorn og Ranch dressing™, som er en dressing & dip mix til oprøring i creme fraiche.

Nu vil vi gerne dele vores baconprodukter med alle bacon elskere i hele verden.

Vi har indgået et ekslusivt samarbejde med Bacon Foods Europe ApS, som er vores europæiske  forhandler. De sørger nu for at få produkterne ud til alle jer, der elsker smagen af bacon.

Køb vores produkter på  fanen "Webshop" . Skriv også gerne til os på jesper@baconfoodseurope.com  og tilkendegiv din mening ligesom du meget gerne må dele dine helt egne prive bacon opskrifter med os! 

Vi håber, du kommer til at elske bacon produkterne lige så meget som vi gør! God fornøjelse med nogle fantastiske smagsoplevelser!

Justin og Dave, Bacontrepreneurs

www.baconsaltblog.com