"Everything should taste like bacon....."

Svinemørbrad med Bacon Rub og Ketchup Salt

Til denne ret skal der anvendes følgende til 4 personer:

 

4 spsk. Bacon Rub 1 spsk.

Ketchup Salt

1 svinemørbrad (ca. 500 g)

150 g bacon i skiver

1 meter køkkengarn

 

Forberedelsestid: 35 min. Tilberedningstid: 30 min.

 

1. Fordel Bacon Rub på et spækbræt, og rul svinemørbraden i det.

2. Kom svinemørbraden i køleskabet i 30 min. 3. forvarm ovnen til 200 grader (varmluft 180)

4. læg baconskiverne ud side om side på et spækbræt, og drys Ketchup Salt ligeligt ud over.

5 Pak efterfølgende svinemørbraden ind i bacon, og snør den med køkkengarn, kom den i ovnen i 30 min. i et ildfast fad.

6. Servér.

 

Dette er en nem og meget lækker måde at spise svinemørbrad på og retten kan sagtens laves en hverdagsaften. Man kan sagtens krydre svinemørbraden med en af de andre varianter af Bacon Salt eller fx med bacon-barbecuemarinade (se opskrift). Til svinemørbraden kan man spise pasta med Bacon Salt Cheddar, eller fx kartoffelsalat med Bacon Ranch (se opskrift)

Opbevaring: Svinemørbrad kan opbevares 1 dag i køleskab.